2009. október 31., szombat

Tél 2.


A kód:
http://lh4.ggpht.com/_FPPJ8ZOsQVs/SuxObrO5l4I/AAAAAAAABrw/otE4twglT-A/kar%C3%A1csony2.jpg

17 megjegyzés:

 1. Tündéri, át is raktam a blogomra (a szeretett katicásat váltottam fel). Lehet kérni hozzá egy fejlécet? Tudom úgyis tenger az időd :-)! Na nem: tényleg, csak ha esetleg van rá időd.
  Köszönöm szépen! Eszter&Glória

  VálaszTörlés
 2. Egy fejléc nem sok idő, csak az ihlet... Készítettem egyet, remélem tetszeni fog. :)

  VálaszTörlés
 3. király, ezer köszi - nagyon szép - csak arra nem emlékszem, hogy hogyan is kell hozzámontírozni ...

  VálaszTörlés
 4. Mire gondolsz? a sablonhoz?
  Valamivel (akár painttel is) ráírod a fejlécre a blogotok címét, aztán a testreszabásban feltöltöd a fejlécet. Ennyi. :)

  VálaszTörlés
 5. nem volt egyszerű, de megcsináltam - ha nincs segítség, akkor az ember magára van utalva, hogy rájöjjön a dolgokra...köszönöm szépen, nagyon szép lett!!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen ezt a sok sablont! Gyönyörűek! Nekem nagyon tetszenek.

  VálaszTörlés
 7. Ez nagyon-nagyon tetszik. Mégis mi a búbánattal tudom felvarázsolni freeblogra? Én olyan suta vagyok. Lehet ha jobban utánanéznék... De egyelőre csak egy feltöltött képet tudok betenni háttérnek, de akkor meg sokszor beteszi, még ha a méret stimmel is. Plusz nem tudom, hogy kell fixálni, hogy a háttér ne gördüljön, csak a komment rész... ÁÁÁÁ mondom hülye vagyok. Pedig nem, csak ehhez! :-)

  VálaszTörlés
 8. Nóri: adsz egy emailt? Ide hosszú amit akarok. :) Megnéztem Firebuggal az oldalad, tényleg nem egyszerű eset, de megoldjuk, ha akarod. :)

  VálaszTörlés
 9. Feltettem, de felelősséget nem vállalok! :-)

  VálaszTörlés
 10. Szia Dóri.
  Szeretnék segítséget kérni Tőled,mert nem sikerül megváltoztatnom a hátteret a blogomon,pedig már változtattam nem is egyszer,de valamiért nem akarja elfogadni a kódodat.Tudnál nekem segíteni,lehet én illesztem rossz helyre a kódot????Mert nagyon,de nagyon tetszenek a háttereid egyébként,nagyon ötletesek.
  Előre is köszönöm,
  Zsani.

  VálaszTörlés
 11. Dóri!

  Ha nagyon ráérsz (biztos így van 2gyerek mellett :-)) tudnál gyártani valami olyat ehhez a sablonhoz, amivel elválasztom a bejegyzéseket? (Timnek van ilyen hullámvonala, vagy mi)
  És azt még mindig nem értem, hogy mindenki másnak miért csak a kommentrész gördül, a háttér fix, nekem meg miért gördül az is! :-/ Fogyatékos vagyok, tudom!!!!

  VálaszTörlés
 12. Szia!
  Nagyon szépek, nagyon tetszenek a sablonok, pláne ez a karácsonyi. Meg is változtattam a blogom sablonját erre, remélem nem gond. Nagyon szépen köszönöm!

  VálaszTörlés
 13. Nóri! Kell a háttér sablonrészhez egy oly, ami fixálja. Ez: background-attachment: fixed;
  Értem mire gondolsz! Keresek majd valamit. Pár napig nem akart működni a Photoshopom, mára magától meggyógyult, most már a technika nem akadályozhat! ;)

  Anszi: Szívesen :)

  Zsani: nem tapasztaltam még ilyet blogspotnál és mivel zárt a blogod nem is tudom megnézni. :( Freeblog szokott ilyet csinálni, ott az a megoldás, hogy letöltik a képet és feltöltik a saját albumukba a blogolók. Próbáld ki. Hátha.

  VálaszTörlés
 14. Valahogy idekeveredtem és megtetszett ez a háttér,betettem a blogomba.Köszönöm szépen!!!!!Üdv:mona

  VálaszTörlés
 15. Nekem is nagyon tetszenek, és szeretném feltenni a blogomra, de én is freeblogos vagyok, és nem igazán értek az ilyen dolgokhoz. Megköszönném, ha segítenél. Anna

  Van ám e-mail címem is: baloghnia@gmail.com

  VálaszTörlés